Styremedlemmen i FNM representerer venneforeninger fra østlandet og vestlandet. Her  er en kort presentasjon av styrmedlemmerne.    

Leder Knut Sterud, Hadeland Museums Venneforening

Knut bor på den historiske garden, Grinaker i Gran på Hadeland med 8 verneverdige bygg. Arbeider som arealplanlegger/seniorrådgiver i eget firma, Grinaker Utvikling AS med oppdrag rundt i landet. Elsker frivillig engasjement både sosialt og faglig. Svært opptatt av kulturvern. Ivrig hjortejeger, men også fuglevenn og naturfotograf. Populære reisemål er historiske steder i Norge og Europa, gjerne sykkeltur i Tyskland. Framtidig utfordring:  Miljø, klima og bygningsarv.  Knut (65) er gift med Nora Graciela Weisæth og har tre voksne barn og 3 barnebarn. 

Nestleder Per Hvamstad, Pressemuseet Fjell-Ljoms Venner

....

Sekretær Anne Asserson, Siljustøls Venner (lagt ned 2019)

Anne var leder for Siljustøl Venner fra starten 2005 til venneforeningen ble formelt nedlagt 2019. I Bergen har vi tre komponisthjem med venneforeninger som ligger under KODE. Det er hjemmene til komponistene og musikerne Edvard Grieg, Ole Bull og Harald Sæverud. Året 2015 var Troldhaugens Venner, Lysøens Venner og Siljutøls Venner vertskap for FMN årsmøte. Dessverre ble venneforeningen formelt lagt ned i 2019. Anne ble valgt til sekretær i styret 2015 og har nå ansvar for bl.a. FNM websider. Hun er cand. polit. fra Universitet i Bergen med hovedfag i informasjonsvitenskap/teknologi og har deltatt i flere EU prosjekter, men har nå vært pensjonist i noen år.   Et hefte, som viser historien og aktivitene til Siljustøls Venner gjennom årene, er lagt ved.

Kasserer Einar Raastad, Hadeland Museums Venner

 

Styremedlem Marit Heerem, Sverresborgs Venner

 

Styremedlem Marit Mediås Hasvang, Asker Museums Venneforening

 

Varamedlem Torhild Storeide Remme, Sunnmøre Museums Venner