Program for Årsmøtet 2.-4. september

Program for Årsmøtet 2.-4. september

Norsk Folkemuseums Venner er lokal vert for FNMs årsmøte 2022 . FREDAG 2. SEPTEMBER: Ankomst og registrering på Scandic Skøyen, bussavgang til Norsk Folkemuseum hvor vi ønskes velkommen. Faglig program, omvisninger som avsluttes med et måltid i Gjestestuene på Folkemuseet. Buss tilbake til hotellet LØRDAG 3. SEPTEMBER: Bussavgang til Maritimt museum. Årsmøte FNM. Egen avdeling på museet, Røylen. Seminar: «Fortsatt gode venner?» Bussavgang til hotellet, Jubileumsmiddag Scandic Skøyen. SØNDAG 4. SEPETMBER: Bussavgang til Norsk Folkemuseum, Foredrag og omvisninger, Lunsj Gjestestuene, Buss til Scandic Skøyen Se detaljert program under.......

Les mer
FNM årsmøtepapirer

FNM årsmøtepapirer

FNM årsmøte blir i år avholdt 2.-4. september 2022 i Norsk Folkemuseum og lokalt vertskap er Norske Folkemuseums Venner. Årsmøtet starter kl. 10, lørdag 3. september i Norsk Maritimt Museum, etterfulgt av seminaret kl.11.30 i samme lokale. Det er 25 år siden FNM ble stiftet og vi har planlagt et ambisiøst jubileums seminar med nordiske deltagere fra våre nasjonale søsterforeninger. Vi har i år valgt å gjøre årsmøte papirene: Dagsorden, Årsberetning 2021-2022, FNM Årsplan, Budsjett 2022/2023, Budsjett kommentarer, Fagseminaret , Vedtektsendring og FNM vedtekter tilgengelig på FNM webside. Erfaringen viser at vi får meldinger om fulle mailbokser ved for store utsendelser. Det er også viktig for oss å redusere kopiering og arbeidet rundt dette, derfor ber vi dere som har anledning å bringe egne kopier.

Les mer
Påmelding FNM årsmøte

Påmelding FNM årsmøte

Velkommen til Årsmøte og Jubileumsseminar for Forbundet for Norske Museumsvenner (FNM) 2.-4. september 2022, Norsk Folkemuseum og Maritimt Museum PRAKTISK INFORMASJON! Deltakeravgift er kr 3.000,- pr person og dekker middag fredag, seminar/årsmøte, lunsj og festmiddag. Ledsager kr 2000, som gir full tilgang til måltider og møter.

Les mer
FNM Jubileums seminar

FNM Jubileums seminar

FNM årsmøte og 25 års Jubileumsseminar, lørdag 3 september 2022, Norsk Maritimt Museum. Årsmøtet starter kl. 10 og seminaret kl 11.30 i samme lokale. Seminaret har tittelen "Fortsatt gode venner? " Vi tar status på FNM etter 25 år og har foredragsholdere fra Norden og Italia, som representerer World Federation of Friends of Museums, WFFM. Vi belyser situasjonen for venneforeninger i en større nordisk sammenheng, venneforeningenes betydning og hvordan ser vi for oss venneforeningenes rolle i det fremtidige museum.

Les mer
Junibrev. Stol-Yoga på Mindful Museum

Junibrev. Stol-Yoga på Mindful Museum

Tilbud til eldre og yngre medlemsgrupper

Les mer
WFFM - World Federation of Friends of Museums

WFFM - World Federation of Friends of Museums

WFFM i Marseille, 2-5 juni 2022. Styreleder Kjersti Sissener og sekretær Anne Asserson deltok fra FNM på WFFM årsmøte i Marseille. FNM er representert i Council. WFFM var inspirasjonen for FNM og i flere år var det et tett forhold mellom WFFM og FNM. I 2003 ble WFFM s årsmøtet avholdt i Oslo. Etter en tid opphørte FNMs medlemskap, men i 2021 besluttet styret at det ble gjenopprettet. Her er vi avbildet i ruinene av en Romersk havn sammen med President Kathryn Forster og vise kulturråd i Marseille.

Les mer

Kulturvernforbundet